Αυτά είναι τα 5 αντικείμενα που πρέπει να ξεφορτωθείτε από την κουζίνα σας

Κάθε νοικοκύρης και νοικοκυρά οφείλει να κάνει ξεσκαρτάρισμα της κουζίνας κάποια στιγμή μέσα στον χρόνο. Ο καθαρισμός και το πέταμα των αντικειμένων που βρίσκονται στα ντουλάπια θα κάνει αυτομάτως την κουζίνα σας πιο χρηστική. Γι’ αυτό υπάρχουν κάποια πράγματα που είτε μπορείτε να πετάξετε ή να τα δώσετε σε κάποιον που τα έχει μεγαλύτερη ανάγκη από εσάς.

Σωρός από τάπερ

Ένα από τα ντουλάπια σας είναι αφιερωμένο σε αυτά. Ούτε και εσείς ξέρετε πόσα έχετε, μιας και μετά την αγορά τους τα καταχωνιάσατε μέσα σε αυτό. Αυτά που χρειάζεστε είναι μετρημένα. Για να εξοικονομήσετε χώρο, μπορείτε να κρατήσετε τα σετ που το ένα μπαίνει μέσα στο άλλο. Έτσι, δεν θα χάνετε και τα καπάκια τους.

cook1

Αχρησιμοποίητες κούπες

Οι κούπες είναι μία από τις πιο εύκολες αγορές. Δεν στοιχίζουν μια περιουσία και έτσι συσσωρεύονται στο ντουλάπι. Οι περισσότεροι έχουν τις αγαπημένες τους και συνηθίζουν να πίνουν τον καφέ τους σε αυτές. Οπότε, οι άλλες απλά πιάνουν χώρο.

cook2

Το σφουγγάρι

Το μόνο που έχετε να σκεφτείτε είναι πότε το αλλάξατε για τελευταία φορά. Αν δεν θυμάστε, τότε ήρθε η ώρα να το αλλάξετε.

cook3

Συσκευές που δεν χρησιμοποιείτε

Αρτοπαρασκευαστές, μηχανή ποπ-κορν και μαλλιού της γριάς, παγωτομηχανή. Τις είχατε αγοράσει γιατί ήταν της μόδας, τις χρησιμοποιήσατε μια δυο φορές και μετά απλά σκονίζονται.

cook4

Βιβλία μαγειρικής

Αν έχετε να τα ανοίξετε πάνω από ένα χρόνο και αντί γι” αυτά βρίσκεται συνταγές στο ίντερνετ, τι τα θέλετε;

cook5