Μαγειρική εστίαση και συσκευές φυσικού αερίου

Πολλά νοικοκυριά στην Ελλάδα, ήδη μαγειρεύουν σε φούρνους και εστίες που συνδέονται με την παροχή φυσικού αερίου της οικοδομής τους και βλέπουν διαφορά στη μαγειρική. Είναι μία απόλυτα ασφαλής μέθοδος μαγειρέματος. Η φλογα των εστιών μάλιστα προκαλείται από ηλεκτρονική ανάφλεξη ενός διακόπτη – κανένας κόπος με αναπτήρες / σπίρτα.

Εάν σκέφτεστε τη σύνδεση με αέριο, τότε είναι κρίμα να χρησιμοποιείτε το δίκτυο μόνο για την θέρμανση. Στην αγορά κυκλοφορούν οικιακές συσκευές που συνδέονται στο δίκτυο και σας εξοπλίζουν την κουζίνα αποδοτικά.

Εστίες αερίου

Κερδίζετε τον έλεγχο των θερμοκρασιών. Από το σιγανό τηγάνισμα λαχανικών μέχρι το βρασμό μίας μεγάλης κατσαρόλας σούπας, θα έχετε την ακριβή φλόγα που χρειάζεστε. Με τις εστίες φυσικού αερίου πετυχαίνετε άμεση αλλαγή θερμοκρασίας. Σκεφτείτε πόση δυσκολία φέρνει το μαγείρεμα στις κεραμεικές και εμαγιέ εστίες των συμβατικών κουζινών, καθώς παραμένουν θερμές με αποτέλεσμα να παρατείνεται το μαγείρεμα.

Φούρνοι αερίου

Κερδίζετε την ανώτερη ποιότητα φαγητού, υγιεινού και νόστιμου. Οι φούρνοι που θερμαίνονται από φυσικό αέριο αφήνουν μεγαλύτερη υγρασία μέσα στο θάλαμο ψησίματος και δεν ξεραίνουν τα φαγητά σας. Όπως και στις εστίες φλόγας, πετυχαίνετε ακριβείς αλλαγές  θερμοκρασίας.

Οικονομία στην ενέργεια και προστασία του περιβάλλοντος

Η κουζίνα ενός σπιτιού εξοπλίζεται με συσκευές που «τρώνε» πολύ ενέργεια. Η επιλογή συσκευών που χρησιμοποιούν ελάχιστο ρεύμα ή καθόλου ρεύμα, όπως αυτές που συνδέονται με παροχή φυσικού αερίου, σας γλιτώνουν ενέργεια και χρήμα.

ΠΗΓΗ