Καλοκαιρινός διαγωνισμός από τη ΔΩΔΩΝΗ

«Αγαπημένες συνήθειες, απολαυστικοί συνδυασμοί, μικρές ιεροτελεστίες. Το ελληνικό καλοκαίρι έχει τις δικές του παραδόσεις! Ανακάλυψε τις και κέρδισε διακοπές στην πανέμορφη Ήπειρο και αυθεντικά προϊόντα ΔΩΔΩΝΗ», αναφέρει η γνωστή εταιρεία γαλακτοκομικών ΔΩΔΩΝΗ, η οποία παρουσιάζει έναν «δροσερό» και πρωτότυπο διαγωνισμό, καλώντας το κοινό να ανακαλύψει, με ένα κλικ στο https://apps.facebook.com/dodoni_contest/ τις πιο νόστιμες καλοκαιρινές παραδόσεις και να μπει στην κλήρωση για να κερδίσει μοναδικά καλοκαιρινά και γευστικά δώρα.

Με πρωταγωνιστές τα γευστικά προϊόντα ΔΩΔΩΝΗ και μοναδικές καλοκαιρινές εικόνες που «ταξιδεύουν» τις σκέψεις και το μυαλό, το κοινό καλείται να επιλέξει τους πιο ταιριαστούς συνδυασμούς προκειμένου να μπει στην κλήρωση και να κερδίσει καλοκαιρινές διακοπές για 7 ημέρες στα πανέμορφα Σύβοτα της Ηπείρου και 10 καλάθια με αυθεντικά προϊόντα ΔΩΔΩΝΗ, την εταιρεία με ξεχωριστή παράδοση στη γεύση για περισσότερα από 50 χρόνια.

Η διάρκεια του διαγωνισμού είναι μέχρι τις 29/7/2015 και οι νικητές θα ανακοινωθούν την ίδια ημέρα στη σελίδα της εταιρείας στο Facebook (Δείτε ΕΔΩ).

Ο διαγωνισμός της ΔΩΔΩΝΗ είναι εμπνευσμένος από τις αγαπημένες συνήθειες, τους απολαυστικούς συνδυασμούς και τις μικρές ιεροτελεστίες που αντιπροσωπεύουν το μοναδικό ελληνικό καλοκαίρι, και σχεδιάστηκε από την εταιρεία MRM/McCann.